Tümgeneral Bakıri: Tüm dünyada İslam İnkılabı Ülküleri Tahakkuk Bulmuştur

  • 02 Haziran 2018
  • 1.216 kez görüntülendi.
Tümgeneral Bakıri: Tüm dünyada İslam İnkılabı Ülküleri Tahakkuk Bulmuştur

İran Silahlı Kuvvetler Genel Kurmay Başkanı, tüm dünyada hatta Avrupa ve Amerika’nın göbeğinde bile İslam İnkılabı ülkülerinin tahakkuk bulduğunu bildirdi.

Bugün İslam Cumhuriyetinin kurucusu rahmetli İmam Humeyni’nin vefatının 29. Yıl dönümü, 15 Hurdat kıyamının 55. yıl dönümü ve dünya Kudüs günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan İran Silahlı Kuvvetler Genel Kurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, İslam İnkılabının, dünyada iki kutupluluk tekelini kırarak, bugün dünya güç denkleminde yeni bir gen açtığını bildirdi.

Tümgeneral Bakıri, İran silahlı kuvvetlerinin, genel kumandan’ın düstür ve direktifleri doğrultusunda ve kendi tüm yetenek, kudret ve kapasitesini kullanarak, düşman’ın hür türlü tehdit, saldırı ve ard niyetine gereken en ağır cevabı vereceğini bildirdi.

İran Silahlı Kuvvetler Genel Kurmay Başkanı ayrıca Amerika’nın kendi elçiliğini Telaviv’den Kudüs’e taşımasına ve siyonistler tarafından Filistinlilerin katliam edilmesine temasla, Filistin intifadası ve Kudüs ülkesinin müdafaası amacıyla Dünya Kudüs günü gösteri ve yürüyüşlerinin Amerikan-İsrail komplosu ve yeni fitnesini akamete uğratacağını, mazlum Filistin halkının zafer ve İsrail’in yok olma sürecini hızlandıracağını bildirdi.

Mübrak Ramazan ayının son Cuması İran İslam cumhuriyeti Kurucusu rahmetli İmam Humeyni tarafından “Dünya Kudüs Günü” olarak ilan edilmiş ve bugünde dünya müslümanları düzenledikleri muhteşem gösteri ve yürüyüşlerle işgalci siyonist İsrail rejimi ve destekçilerine nefretlerini haykırarak Filistin halkı ve davasına desteklerini ilan etmekteler.

Bu yıl da 8 Haziran Ramazan ayının son cumasına denk gelmekte ve “Dünya Kudüs Günü” dür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.