Tümgeneral Selami: İslam düşmanlarının acziyeti, Korgeneral Süleymani’nin mücadelesinin sonucudur

  • 20 Ocak 2020
  • 755 kez görüntülendi.
Tümgeneral Selami: İslam düşmanlarının acziyeti, Korgeneral Süleymani’nin mücadelesinin sonucudur

Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, İslam ümmeti düşmanlarının acziyet ve yıpranmışlığının Şehit Korgeneral Süleymani’nin mücadele ve gayretlerinin sonucu olduğunu kaydetti.

Kudüs Gücü’nün yeni komutanı Tuğgeneral İsmail Kaanai’nin göreve başlama töreninde konuşan Korgeneral Hüseyin Selami, Şehit Korgeneral Süleymani’nin İslam düşmanlarını perişan ettiğini vurguladı.

Şehit Süleymani’nin yaşayıp, mektup oluşturduğuna dikkat çeken Tümgeneral Selami, bu büyük komutanın kendi şehadetiyle, sadece İslami İran’da değil İslam ümmeti ve diğer milletler arasında eşsiz bir hareket ve dalga oluşturduğunu söyledi.

Devrim Muhafızları Komutanı, Şehit Süleymani’nin yolunun devam edeceğine temasla, tarihte ilk kez Şehit Süleymani’nin İslam Ümmeti’nde ABD ve Siyonist rejim başta olmak üzere düşmanlara karşı geniş bir cephe kurduğunu hatırlattı.

Tahran’da bugün sabah saatlerinde İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudus Gücü yeni Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani’nin göreve başlama töreni düzenlendi.

Tahran’daki Devrim Muhafızları Komutanlığı’nda düzenlenen törene İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, İslam Devrimi Lideri Askeri Ofisi Başkanı Tuğgeneral Muhammed Şirazi, Devrim Muhafızları Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, İran Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, Polis Teşkilatı Komutanı General Hüseyin Eşteri ve Şehit Konrgeneral Kasım Süleymani’nin çocukları katıldı.

Bugün ayrıca Devrim Muhafızları Başkomutanlığı tarafından Tuğgeneral Seyyid Muhammed Hicazi, Kudüs Gücü Komutan Vekili olarak atandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.