Türkiye Rejiminin Dostu Siyonist İsrail, Tekerlekli Sandalyede de Rahat Bırakmıyor

  • 16 Şubat 2016
  • 738 kez görüntülendi.
Türkiye Rejiminin Dostu Siyonist İsrail, Tekerlekli Sandalyede de Rahat Bırakmıyor

İsrail askeri tekerlekli sandalyedeki fiziksel engelli bir Filistinliyi iterek sırt üstü düşürdü ve yerde tekmelemeye çalıştı.

İşgal altındaki Batı Şeria’nın El Halil şehrinde dün meydana geldiği belirtilen olayla ilgili yerel basına yansıyan görüntülerde, bir İsrail askerinin engelli Mecid el Fekuri’yi iterek tekerlekli sandalyesi ile birlikte sırt üstü devrilmesine yol açtığı görülüyor.

Tekerlekli sandalyenin dışına düşen fiziksel engelli Filistinliyi yerde tekmelemeye çalıştığı gözlenen askere tepki gösteren çevredeki Filistinlilerin üzerine ise diğer askerlerin ateş açtığı görüntülere yansıdı.

Olaydan hemen önce ise Yasmin A- Temimi adlı Filistinli bir kız, polisi bıçaklamaya çalıştığı gerekçesiyle vuruldu. Fekuri’nin de kıza yardım etmeye çalışırken polisin söz konusu müdahalesiyle karşılaştığı öğrenildi. Bu arada 14 yaşındaki Yasmin’in durumunun kritik olduğu belirtildi.

Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te önceki gün saldırı girişiminde bulundukları iddiasıyla 6 Filistinli öldürülmüştü. İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin ekim ayından bu yana öldürdüğü Filistinli sayısı ise 180’i aştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.