Velayeti: İran, dünyanın en bağımsız ülkesidir

  • 01 Nisan 2017
  • 1.059 kez görüntülendi.
Velayeti: İran, dünyanın en bağımsız ülkesidir

Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı Ali Ekber Velayeti, İran halkının Hş. 1358 yılında, İran İslam Cumhuriyeti’ne evet oyu vermesinin, dünyanın en bağımsız ülkesi ve siyasi yapının ortaya çıkmasına neden olduğunu ifade etti.

Bugün İnstagram hesabı üzerinden 12 Ferverdin İran İslam Cumhuriyeti gününü kutlayan İran Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı Ali Ekber Velayeti, 12 Ferverdin’in İslami sisteminin doğduğu, bağımsızlık, özgürlük ve İslam Cumhuriyeti’nin kurulduğu gün olduğunu belirtti.

Velayeti, İslam inkılabı düşmanlarının komploları ve düşmanlığıyla mücadele verilmesi zaruretine işaretle, düşmanların şom planlarıyla mücadele yolunun İslam İnkılabı Rehberi’nin dahice liderliği altında birliğin korunması ve İslam nizamının iktidarı olduğunu vurguladı.

Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı, İslami İran halkının her daim İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni, şehitler ve İslam İnkılabı Rehberi’nin ülkülerine uyduğunu ve daha parlak günlere imza atacağını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.