Yemen Hizbullahı Lideri Abdulmelik El Husi: İslam düşmanları, Filistin’e karşı kumpas kurmaktadır

  • 03 Haziran 2019
  • 962 kez görüntülendi.
Yemen Hizbullahı Lideri Abdulmelik El Husi: İslam düşmanları, Filistin’e karşı kumpas kurmaktadır

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdülmelik Bedreddin El-husi, bazı Arap rejimlerin Yüzyıl’ın Anlaşması adlı projenin uygulanması için Amerika ve Siyonist rejime destek verdiğini kaydederek, İslam düşmanlarının Filistin’e karşı komplo peşinde olduğunu vurguladı.

İRNA’nın bildirdiğine göre, Yemen halkının Dünya Kudüs günü dolayısıyla düzenlediği geniş çaplı yürüyüşlerinden dolayı şükranlarını belirten Husi, İslam düşmanlarının bazı Arap hamileri ve Siyonist rejimin işbirliğiyle Yüzyılın Anlaşması adlı projesini hayata geçirerek Filistin meselesini yok etmek istediklerini söyledi.

Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdülmelik Bedreddin El-husi açıklamasının devamında Dünya Kudüs gününde Yemen halkının geniş çaplı yürüyüşleri, mazlum Filistin halkının haklarına vurgu yapılması bağlamında önemli bir adım sayıldığını belirtti.

Bilindiği gibi Yüzyıl’ın Anlaşması projesi Filistin halkının haklarını yok etmek amacıyla bazı Arap rejimlerinin işbirliğiyle Amerika tarafından hazırlanan bir projedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.