Yüzlerce İsrailli terör rejimi başbakanı Netanyahu’yu protesto etti

  • 14 Aralık 2018
  • 1.097 kez görüntülendi.
Yüzlerce İsrailli terör rejimi başbakanı Netanyahu’yu protesto etti

Terör rejimi İsrail’in cinayetlerine Filistin direniş güçlerinin dün 3 İsrail askerini öldürmesinin ardından yüzlerce İsrailli, başbakan Netanyahu’nun güvenlik siyasetlerini protesto etti.

Siyonist yerleşimciler Netanyuhu’nun evinin önünde bir araya gelirlerken, taşıdıkları pankartlar ve attıkları sloganlarda güvenliklerinin olmadığını bildirdiler ve ‘bir pankartta ise ‘Sayın Netanyahu vadettiğin güvenlik hani nerede?’ cümlesi dikkat çekti.

Terör rejimi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Batı Şeria’da 3 siyonist askerin öldürüldüğü dünkü eylemin ardından buradaki Filistinlileri hedef alan bazı adımlar atılması, Yahudi yerleşim birimlerinin genişletilmesi ve bölgedeki asker sayısının artırılması yönünde bir dizi talimat verdi.
Söz konusu talimatların, “eylemleri düzenleyenlerin (Filistinlilerin) 48 saat içinde evlerinin yıkılması, Batı Şeria’daki Yahudi yerleşim birimlerine binlerce yeni konut inşası için ruhsat verilmesi, Hamas üyelerine yönelik idari gözaltı operasyonlarının artırılması, El-Bire kentinin kuşatılması, eylemcilerin ailelerinin tedavi veya iş için İsrail’e giriş izinlerinin iptali ve Batı Şeria’daki asker sayısının artırılması” şeklinde sıralandığı aktarıldı.

Filistin basınında öldürülen İsraillilerin asker olduğu belirtilirken, İsrail ordusu da daha sonra yaptığı yazılı açıklamayla bu bilgiyi teyit etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.