Zehra Mustafevi: Modern ve ölümcül silahlar inanç, irade ve samimiyete karşı etkisizdir

  • 10 Ağustos 2022
  • 91 kez görüntülendi.
Zehra Mustafevi: Modern ve ölümcül silahlar inanç, irade ve samimiyete karşı etkisizdir

Filistin Halkını Savunma Cemiyeti Başkanı, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri’ne bir tebrik mesajında, modern ve ölümcül silahların inanç, irade ve samimiyete karşı etkisiz olduğunu vurguladı.

Siyonist rejim savaş uçaklarının Gazze Şeridi’ne saldırmasının yankıları ve tepkiler gelmeye devam ederken son olarak, direniş füzeleri Siyonist rejimi ateşkes anlaşmasını kabul etmeye zorladı.

İSNA’ya göre, Filistin Halkını Savunma Cemiyeti başkanı Zehra Mostafevi, İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nehale’ye, Filistinli mücahitlerin büyük zaferi vesilesiyle tebrik mesajı gönderdi. Filistin Cephesi, Siyonist rejime karşı, “Bir millet yiğitliğini mazlum mücahitlerle ispatlamıştır” vurgusunu yaptı.

Bu mesajda, Mostafevi, ”Filistin İslami Direniş Cephesi’nin zalim Siyonist rejime karşı büyük ve tarihi  zaferini, İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamenei’ye ve İslami Direniş Cephesi’nin tüm gayretli savaşçılarına ve sevenlerine, kutluyorum ” dedi.

Filistin Ulusal Savunma Derneği başkanı bu mesajında, direniş güçlerinin  gaspçı Siyonist rejimin saldırılarına karşı direnişi ve cihadı öne çıkardıklarını, bazı zillet içindeki rejimlerin siyonist İsrail ile uzlaşmalarına dair mektuplarının ise, direnişin  son zaferiyle paçavraya dönüştüğünü bildirdi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.