​Filistinli Gruplar: Gerçek Meşruiyet Direnişe Aittir ​

  • 13 Eylül 2018
  • 8.177 kez görüntülendi.
​Filistinli Gruplar: Gerçek Meşruiyet Direnişe Aittir ​

Filistinli gruplar ortak operasyon odası, olası bir saldırıya tüm güçleriyle karşılık vermeye ve işgalden kurtulana kadar mücadeleye hazır olduklarını açıkladı.

Ortak operasyon odası bugün (12 Eylül Çarşamba) işgal güçlerinin Gazze Şeridi’nden çıkışının yıldönümü münasebetiyle yayınladığı bildiride, kayaları delen ve 2005’te işgal güçlerini Gazze Şeridi’nden kovan direnişin bugün çok daha güçlü olduğunu ifade etti.

Gazze Şeridi’ni kanlarıyla, terleriyle, fedakarlıklarıyla, füzeleriyle ve mübarek eylemleriyle özgürlüğe kavuşturduklarını belirten Filistinli gruplar, şehitlerin mirasına ve vasiyetine bağlı olduklarını söyledi.

Filistinli gruplar, kanlarının son damlasına kadar topraklarını savunacaklarını ve en son işgalci Filistin topraklarını terk edene kadar silahlarını bırakmayacaklarını bildirdi.

İşgal güçlerinin Gazze Şeridi’nden çıkışının yıldönümünün bir gerçeği yeniden hatırlattığına dikkat çeken Filistinli gruplar, gerçek meşruiyetin Filistin tarihindeki bu eşsiz başarıyı gerçekleştiren direnişe ait olduğunu vurguladı.

Filistinli gruplar, direnişi yok sayan ve halkın derdiyle ilgilenmeyen sahte yönetimlerin Filistin halkını temsil edemeyeceğini ifade etti.

Filistinli gruplar ortak operasyon odası, Batı Yaka’da direnişin elinin serbest bırakılması çağrısında bulunarak, vatan için can veren şehitleri ve yaralanan gazileri selamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.