​Hamas, Birzeit Üniversitesi’ndeki Seçimi Kazanan İslami Kitle’yi Tebrik Etti

  • 11 Mayıs 2017
  • 2.991 kez görüntülendi.
​Hamas, Birzeit Üniversitesi’ndeki Seçimi Kazanan İslami Kitle’yi Tebrik Etti

İslami Direniş Hareketi (Hamas), öğrenci kolları İslami Kitle’nin Birzeit Üniversitesi Öğrenci Konseyi seçimini kazanmasını kutladı.

İslami Kitle’nin seçim zaferinin Hamas’ın direniş projesine biat anlamına geldiğini belirten Hamas, seçim sonuçlarının ayrıca açlık grevindeki esirlere ve Kudüs İntifadası’na destek mesajı içerdiğini ifade etti.

Hamas sözcülerinden Hüsam Bedran, Birzeit Üniversitesi’nde öğrencilerin bilincinin zafer kazandığını, öğrencilerin İslami Kitle’ye güvenlerini tazelediklerini söyledi.

Bedran, işgal güçlerinin ve Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin tüm baskılarına rağmen İslami Kitle’nin öğrencilere önemli hizmetler sunduğunu belirtti.

İslami Kitle’nin Öğrenci Konseyi’ni başarıyla yönetmesinin ve öğrencilerin sorunlarına çözüm bulmasının Hamas’ın ve sahadaki gençlerinin ne kadar diri olduğunu gösterdiğini bildiren Bedran, bu nedenle Birzeit Üniversitesi öğrencilerinin de İslami Kitle’yi seçtiğini söyledi.

Bedran, Öğrenci Konseyi seçiminin başarıyla tamamlanması dolayısıyla Birzeit Üniversitesi yönetimine de teşekkür etti.

Hamas’ın öğrenci kolları İslami Kitle, Birzeit Üniversitesi Öğrenci Konseyi seçimini Fetih’in öğrenci kolları Eş-Şebibe’den 400 oy daha fazla alarak üçüncü kez kazandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.