1395 Yılında İslam İnkılabı Rehberinin en etkili sözü seçildi

  • 20 Mart 2017
  • 1.580 kez görüntülendi.
1395 Yılında İslam İnkılabı Rehberinin en etkili sözü seçildi

“KOEP”i yırtmaları halinde biz onu yakarız” geride bırakmakta olduğumuz Hicri-i Şemsi 1395 yılı içinde İslam İnkılabı Rehberinin en önemli sözü olarak seçildi.

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’nin eserlerini koruma ve yayma ofisi tarafından dün yapılan açıklamaya göre khamenei.ir internet sitesinin İslam inkılabı rehberinin son bir yıl içindeki en önemli ve etkili cümlesinin ne olduğu ylundaki ankete katılanlar, Ayetullah Hamanei’nin, “Eğer onlar KOEP”i yırtacak olurlarsa biz onu yakarız” cümlesini seçtiler.

İslam İnkılabı rehberi bu sözü, ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın seçim kampanyası döneminde başkan seçilmesi halinde KOEP&i yırtacağını söylemesi üzerine dile getirmişti.

İslam İnkılabı Rehberi bu konuyla ilgili geçen yıl Haziran ayında yetkililere hitaben yaptığı konuşmada İran’ın elbette KOEP’i ilk ihlal eden taraf olmayacağını, ama karşı tarafın ihlal etmesi, yırtması, yıkması durumunda İran’ın da bu anlaşmayı ateşe vereceğini bildirmişti.

Bu ankette, “Halk Şikayetçidir” ve “Hurremşehirler Öndedir” cümleleri ise katılımcılar tarafından ikinci ve üçüncü önemli cümle olarak seçilmiştir.

Siyonist İsrail rejimi gelecek 25 yılı göremeyecek cümlesi ise bir önce yıl içinde İslam İnkılabı rehberinin en önemli sözü olarak seçilmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.