İmam Hamaney: Düşmanların milletimizi tehdit etmeye cesaret edemeyeceği şekilde güçlenin

  • 29 Kasım 2018
  • 1.707 kez görüntülendi.
İmam Hamaney: Düşmanların milletimizi tehdit etmeye cesaret edemeyeceği şekilde güçlenin

İslam İnkılabı Rehberi ve İran Silahlı Kuvvetleri Kumandanı İmam Seyyid Ali Hamenei, İran Ordusu Deniz Kuvvetleri komutanlarının kabul ettiği görüşmede, düşmanların büyük İran milletini hatta tehdit etmeye cesaret etmeyeceği şekilde hazırlık ve kabiliyetlerini arttırmalarını istedi.

İmam Hamenei, genç, mümin ve vizyon sahibi insan gücüne dayanmanın silahlı kuvvetler dahil tüm alanlarda sorunların çözüm anahtarı olduğunu belirterek,düşmanların İran milletini tehdit etmeye cesaret etmeyecek şekilde hazırlık ve kabiliyetlerini arttırmalarını istedi.
Deniz Kuvvetleri günü dolayısıyla gerçekleşen görüşmede İmam Hamenei, İran karşısında düşmanlar ve rakiplerden geniş bir cephenin saf tuttuğunu belirterek, ‘’ Bu gerçek göz önüne alınarak, geri kalınmış alanlarda bunların telafi edilmesi gereğinin yanında, daha fazla çalışma gerektiğini göstermektedir. ‘’ diye konuştu.
İslam Devriminin zaferinden bu yana ordu özellikle Deniz Kuvvetlerinin ilerlemelerinin büyük ve hayret verici olduğunu ifade eden İmam Hamenei, Deniz Kuvvetlerindeki yeni neslin kendi yeteneklerine derinden inandığını, Sehend fırkateyni ile Fatih ve Gadir denizaltılarının yapımı ve kullanılmasının, daha çok ilerlemenin müjdecisi olduğunu söyledi.
İmam Hamenei, İran silahlı kuvvetlerinin hazırlıklarının artmasını, düşmanların korku kaynağı olduğunu belirterek, ‘’İran, kimseyle savaş başlatmak niyetinde değildir, fakat hazırlıkların artması ile düşman, İran’a saldırıdan korkmakla kalmamalı, tehditler gölgesinin de İran milletinin üzerinden uzaklaşmalı. ‘’ ifadesini kullandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.