Tahran’da uluslararası otomobil fuarı açıldı

Uluslararası Tahran Otomobil Fuarı, 12 yıllık bir aradan sonra tekrar tahran Aftab fuarı alanında açıldı.

Dün çalışmasına başlayan bu fuarın 18 Şubata kadar devam edeceği bildirilmiştir. Fuara İranlı firmaların yanı sıra dünyanın bir takım önemli otomotiv şirketleri de kendi ürünlerini sergilemekteler.

Tahran Uluslararası Otomotiv fuarına İran, Güney kore, Japonya, Çin, türkiye, Fransa, Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya ve Tayvan ülkelerinden 200’ü aşkın otomotiv şirketi katılmakta.

Yerli ve yabancı sermaye çekimi, İran’a otomotiv sanai alanıyla ilgili güncel sanayi ve biliminin getirtilmesi, kalıcı iş alanı açmak, az yakıt yakan araçlara doğu yönelmek ve çevre sağlığı şartlarını dikkate alan otomobillerin ülkede yaygılaşmasını sağlamak bu fuarın hedeflerindendir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.