Abbas Güçleri Batı Yakada 11 Hamas Mensubunu Tutukladı 5’ini İfadeye Çağırdı…

  • 16 Aralık 2014
  • 750 kez görüntülendi.
Abbas Güçleri Batı Yakada 11 Hamas Mensubunu Tutukladı 5’ini İfadeye Çağırdı…

Siyonist işgal ordusunun ileri bir gücü gibi davranan ve Batı Yaka’da direniş kokusunu aldıkları herkese operasyon yapan ve takip eden Abbas’a bağlı güçlerin Hamas mensuplarına yönelik baskıları devam ediyor.

Hareketin mensuplarına yönelik Batı Yaka’da operasyon yapan Abbas’a bağlı güçler 11 kişiyi tutukladılar.

Abbas’a bağlı güçler Tulkerem’de üniversite öğrencileri Ahmed ve İhab Şaltaf kardeşleri evlerinde yaptıkları aramanın ardından tutukladılar. Aramalar esnasına Şalfat kardeşlerin kişisel bilgisayarlarına da el koydular. Üçüncü bir öğrenciyi de üniversiteden çıkarken gözaltına aldılar.

Nablus’ta da yine Hamas mensubu avına çıkan Abbas’a bağlı güçler, Asker Mülteci Kampında aralarında eski iki esirin de olduğu 5 kişiyi tutukladılar.

El-Halil şehrinde Şeyh Yusuf Nassar’ı tutuklayan Abbas’a bağlı güçler, Ramallah’ta da üniversite öğrencisi eski siyasi tutuklu Muhammed Said’i tutukladılar.

Nablus’ta tutuklanan eski esirlerin Siyonist işgal rejiminde açlık grevine giren Filistinli esirlerle dayanışmak için yapılan etkinliğe katıldıktan sonra tutuklanmaları Abbas’a bağlı güçlerin temelde kime hizmet ettiklerinin resmini çekiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.