Abbas zindanlarında tutuklu bulunan Filistinli iki kardeşin ailesi çocuklarının serbest bırakılmalarını istedi

  • 11 Eylül 2015
  • 788 kez görüntülendi.
Abbas zindanlarında tutuklu bulunan Filistinli iki kardeşin ailesi çocuklarının serbest bırakılmalarını istedi

Kamil ve Ali Hamran kardeşlerin ailesi, siyasi görüşleri nedeniyle tutuklanan ve 3 aydır cezaevinde olan çocuklarının serbest bırakılmasını istedi.

Aile konuyla ilgili yaptığı açıklamada, siyasi tutuklamaların Fetih ve Hamas tarafından reddedildiği gibi, iki cephe ve İslamî Cihad Hareketi tarafından da reddedildiğini ancak, üç ay önce tutuklanan ve halen cezaevinde bulunan iki kardeşi ziyaret edemediklerini ve kendilerini engelleyen Filistin Yönetimine bağlı güçlerin bu konuda bir bilgi de vermediklerini ifade etti.

İki kardeşten biri tutuklandığı için üniversiteye devam edemezken, diğeri ise yardımına muhtaç hasta çocuğundan uzak kalmak zorunda bırakıldı.

Diğer taraftan siyasi görüşleri nedeniyle kendi halkına zulmetmeye devam eden Filistin Yönetimine bağlı güçler bugün (11 Ağustos Cuma) bir kişiyi tutukladı, bir kişiyi de ifadeye çağırdı.

Mahmud Abbas başkanlığındaki Filistin Yönetimine bağlı güçler, Batı Yaka’daki Hamas mensuplarını baskı altında tutmak için onları ifade vermeye çağırıyor, sorguluyor ve cezaevine atıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.