ABD Başkanı’na Verilecek En İyi Cevap Suriye’de Zafer Kazanmaktır

  • 13 Nisan 2017
  • 1.406 kez görüntülendi.
ABD Başkanı’na Verilecek En İyi Cevap Suriye’de Zafer Kazanmaktır

Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez Konseyi Üyesi Şeyh Nebil Kavuk, İmam Ali’nin (a) viladeti münasebetiyle düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada, “Suriye’deki askeri ve siyasi gelişmelerin Lübnanlılar için büyük bir önemi bulunuyor, Lübnan’ın güvenliği Suriye’nin güvenliğine bağlıdır ve Amerika’nın Suriye saldırısı Lübnan’ın istikrarı için ciddi bir tehlikedir” dedi.

“Gelecekte Suriye sahasında kazanılacak zaferler Amerika’nın ahmak başkanına verilecek en iyi cevap olacaktır” diyen Şeyh Kavuk, “Suudi Arabistan’ın, Amerika’nın Suriye saldırısına verdiği mali ve manevi desteğin Lübnan’ın ulusal güvenliğini tehlikeye atacağını bilmesi gerektiğini” söyledi.

Amerikan füzelerinin Suriye’nin pozisyonunu değiştirme amacıyla fırlatılarak sahadaki denklemin değiştirilmek istendiğini söyleyen Şeyh Kavuk, Şayrat hava üssünü hedef alan Amerikan füzelerinin mevcut durumda bir değişiklik meydana getiremediğinin herkes için kanıtlandığını belirtti.

Şeyh Nebil Kavuk, Suriye müttefiklerinin devam eden desteği ve direniş eksenin Amerika’ya karşı güçlü iradesine temasla, şöyle dedi: “Hiç kimse tekfircilerin şerrinden kendini güvende hissedemez, hatta Siyonist Rejim dahi bu şerrin tadını tadacaktır. Tekfircilere karşı savaş devam edecektir. Bu savaş Lübnan’ın kalbinde yer alıyor, çünkü DAEŞ ve Nusra Cephesi Lübnan’ın bazı bölgelerini işgal etmiş durumda.

Lübnan’ın DAEŞ ve Nusra Cephesi tarafından işgal edilmesini görmezlikten mi geleceğiz? DAEŞçilerin Musul’dan, Rakka’dan gelmesini mi bekleyeceğiz? Milli sorumluluk, tayakkuz halini zirvede tutarak DAEŞ ve Nusra Cephesine karşı savaşı son ana kadar sürdürmeyi vatanın tüm onurlu bireyleri, ordu ve direniş güçleri üzerinde farz kılmaktadır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.