ABD Bölgede savaş çanları çalarken,direniş ekseninin hazırlıkları düşmanı korkutuyor.

  • 06 Mayıs 2020
  • 864 kez görüntülendi.
ABD Bölgede savaş çanları çalarken,direniş ekseninin hazırlıkları düşmanı korkutuyor.

Tüm dünya Coruna virüsüne karşı ciddi bir şekilde çalıştıkça, direnişin merkezinde ki devletlere karşı savaş başlatma çabaları artıyor .

– Son günlerde Irak’taki Haşdi Şabiye yönelik saldırıların artması, direniş ekseninin askeri bölgelerine tekrarlanan saldırılar ve Suriye topraklarındaki direniş güçlerine karşı yapılan saldırılar ve hepsi bu eksene yönelik yeni Amerikan Siyonist baskısının açık işaretleridir.  İsrail, İranın yeni göndereceği uyduyu sabote etmeyi ve corona virusteki başarına sekte vurmayı hedeflemektedir. Bundan dolayı sınırlı bir askeri çatışma başlatmak için değişik sondajlar yapmaktadır. İDLİB,HALEP ,DEYRE ZOR VE HASEKİDEKİ ÇATIŞMALAR İsrail ve uşaklarının .direniş güçlerinin nabzını ölçmeye yönelik hareketlerdir..

İran’ın askeri uyduyu uzaya fırlatmadaki başarısıyla birlikte, ikinci ses kaydedici uydunun da uzaya fırlatılmasını engellemek için İsrail direniş ekseni üyeleriyle çatışmayı kışkırtmaya,her zamankinden daha kararlı.

Almanya’nın Lübnan Hizbullah faaliyetlerine yönelik yasağı, ABD’nin Irak büyükelçisinin Nuri al-Maliki’ye hükümetin kurulmasıyla ilgili kaba ve müdahaleci söyleminin, Amerika ve İsrail’in yönlendirdiği bu baskının tamamlayıcı yönlerini açıklıyor.

İsrailin, Suriye ve Irak cephelerinde ki çatışmalarda başarılı olmaması durumunda, önümüzdeki iki ay içinde gerçekleştirmeyi vaat ettiği Batı Şeria ve Ürdün Vadisi’nin bazı bölümlerini ilhak etme kararını uygulamaya koymayı düşünmektedir.Her halukarda yaptığı bütün testlerde direnişin mukavemet gücünü gören ABD Ve İsrail ,Türkiyeyi böyle bir savaşın içine sokup ,kendi çapında nefes alma planları yapmaktadırlar.Direniş ekseni ise cephelerini teknik ve askeri açıdan son teçhizatlarla donatmakta,Rusyanın da ihanet edebileceği göz önüne alınarak kendi kendine yeterli hale gelebilecek hazırlıklar tamamlanmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.