ABD’li doktor Pfizer aşısı yaptırdıktan 2 hafta sonra öldü

  • 18 Ocak 2021
  • 2.912 kez görüntülendi.
ABD’li doktor Pfizer aşısı yaptırdıktan 2 hafta sonra öldü

ABD’nin Florida eyaletinde Pfizer tarafından geliştirilen korona virüs aşısının ilk dozunu alan doktor Gregory Michael, aşı olduktan 2 hafta sonra hayatını kaybetti.

Florida’da bir hastanede çalışan Gregory Michael, 18 aralıkta aşının ilk dozunu aldıktan 3 gün sonra ellerinde ve ayaklarında küçük lekeler ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan eşi Heidi Neckelmann, Gregory Michael’in hastaneye gittiğini ve kan değerlerinin normal seviyenin çok altında tespit edildiğini söyledi. Daha sonra eşinin yoğun bakıma alındığını söyleyen Neckelmann, eşinin kısa süre sonra hayatını kaybettiğini sözlerine ekledi.

Neckelmann, eşinin ölümünün korona virüs aşısıyla ilişkili olduğunu iddia ederek “Bence ölümü yüzde 100 aşı ile bağlantılı. Sağlığı çok iyiydi. Sigara içmiyordu. Sürekli spor yapıyordu. Kanolarımız vardı. Onları kullanırdı. Derin deniz balıkçısıydı. Ani ölümünün aşılama dışında başka hiçbir açıklaması yok” dedi.

Bu arada Amerika’da, Pfizer ve Moderna aşılarını aldıktan sonra 55 kişinin öldüğü bildirildi. Sözkonusu şirketlerin, ölüm vakaları konusunda açıklama yapmaktan sakındıkları bildiriliyor.

Öte yandan ırkçı İsrail’de Pfizer aşısını olan 13 kişi yüz felci geçirdi. Irkçı İsrail’in Yediot Aharonot gazetesi, 13 İsraillinin, Pfizer şirketinin koronavirüs aşısının ilk dozundan sonra fasiyal sinir (beyinden çıkıp yüz kaslarına giden sinir) felci yaşadığını belirtti.

Irkçı İsrail’de Kovid-19 aşılaması 20 Aralık’ta başlamış, aşının ikinci dozu 10 Ocak’ta uygulanmaya başlanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.