ABD’li yetkililerin İran’a yönelik saçma iddiaları sürüyor

  • 05 Şubat 2018
  • 923 kez görüntülendi.
ABD’li yetkililerin İran’a yönelik saçma iddiaları sürüyor

ABD Başkanının Ortadoğu Özel Temsilcisi Jason Greenblatt da, bu ülke yetkililerinin İran aleyhindeki asılsız suçlamalarına katıldı ve İran’ı bölgede istikrarsızlıkla suçladı.

ABD Başkanının Ortadoğu Özel Temsilcisi Jason Greenblatt, twitter hesabından yaptığı iddiasında, İran’ı teröristlere destek vermekle suçladı.

Amerikalı yetkili, Lübnan Hizbullah hareketi ve Filistin direniş gruplarının, ABD ve İsrail ortaklı projelerin önlenmesi ve senaryoların bozulmasında önemli etkilerinin olduğunu belirterek bu grupları terörist olarak niteledi.

Daha önce de Amerikan başkanı Trump ve Amerikan Temsilciler Meclisi başkanı Rayan İran’ı terörizme destek vermekle suçlamışlardı.

Bilindiği gibi Amerika’nın desteğine sahip olan terör rejimi İsrail, özellikle de Trump’ın iktidarındaki Amerikan yönetimini İsrail’in en güçlü hamisi olarak niteliyor.

Bu arada Amerikan başkanı Trump’ın siyonistleri memnun edecek Kudüs kararı da, bölge ve dünyada büyük tepkilere neden oldu. Trump, Kudüs’ü terör rejimi İsrail’in başkenti olarak resmiyette tanıdıklarını açıklamıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.