Abdulmalik Bedreddin Elhusi Terörizm Hakkında Uyarı Yaptı

  • 06 Temmuz 2016
  • 954 kez görüntülendi.
Abdulmalik Bedreddin Elhusi Terörizm Hakkında Uyarı Yaptı

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Irak ve Arabistan’daki son bombalı saldırılarının teröristlerin ciddi tehlikesini dünyaya uyarmakta olduğunu gözler önüne serdiğini belirtti.

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmalik Bedreddin Elhusi dün ramazan bayramını ülke halkı, Yemenli askerler ve dünyadaki müslümanlara tebrik ederken, terör örgütlerinin oluşmasında katkıları olan bazı bölge ülkelerinden kendi siyasetlerini değiştirmelerini istedi.

Abdulmalik Bedreddin Elhusi adı geçen ülkelere, mevcut siyasetlerini değiştirmemeleri halinde bunun korkunç sonuçlarına katlanmak zorunda kalacakları uyarısında bulundu.

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmalik Bedreddin Elhusi düşmanların komplolarının açığa çıktığını nitekim Bağdat’taki korkunç patlamaları ve İslam peygamberi (sa)’ın pak türbesi yakınındaki bombalı saldırıları gibi tehlikeli gelişmelerin buna örnek olduğunu dile getirdi.

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Bağdat’taki terör eylemlerinin tekfirci örgütlerin görünürdeki tehlikesine örnek sayılıp bunların insanlara ve hiçbir mukaddesata saygıda bulunmadıklarını gösterdiğini vurguladı.

Arabistan’ın Elkatif bölgesindeki bir cami ve Mescidi Nebi yakınında Pazartesi günü meydana gelen terör eyleminde 4 Arabistan güvenlik görevlisi başta olmak üzere 6 kişi hayatını kaybedip birçokları yaralandı.

Ayrıca Bağdatın merkezindeki Elkeradede bulunan bir pazar yerinde meydana gelen terör eyleminde 250 sivil insan ölüp 200 insan da yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.