Abdülmelik El-Husi: Kültürel Saldırılar Askeri Savaştan Daha Tehlikeli

  • 09 Mart 2018
  • 1.089 kez görüntülendi.
Abdülmelik El-Husi: Kültürel Saldırılar Askeri Savaştan Daha Tehlikeli

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmelik Bedreddin el’Husi, düşmanların müslümanlar aleyhindeki savaşını ‘ılımlı savaş’ nitelerken, ‘düşmanların kültürel saldırılarının ahlaka, İslam toplumunun değerlerine ve inançlarına darbe indirmekte yoğunlaştığının görüldüğünü’ söyledi.

El’Husi, dün Hz.Fatıma (s.a)’nın veladetinin yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, bu günü bütün müslüman kadınlara tebrik etti.

Ensarullah hareketi genel sekreteri, ayrıca  düşmanların kültürel saldırılarının  askeri savaştan daha tehlikeli olduğunu belirtti.

El’Husi, insanlık düşmanları Amerika ve İsrail terör rejimlerinin siyasetlerine körükörüne bağımlı rejimleri de eleştirirken, bu rejimlerin kadın ve aile değerlerini yok ettiklerini  ve kadını bir meta olarak gördüklerini, öte yandan açtıkları savaşlarda önce kadın ve çocukları hedef aldıklarını bildirdi.

El’Husi, başta kadınlar olmak üzere müslümanların düşmanların her türlü komploları karşısında son derece uyanık olmalarını istedi.

Yemenli kadınların düşmanların saldırıları karşısında metaneti, sabrı, mücadeleyi ve azmini öven el’Husi,  Yemenli kadınların mücadelesini takdir etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.