Ahmed Atun: Siyonist İşgal Rejimi İhlalleri Açığa Çıkaran Sesleri Susturmak İçin Kudüs’ü Liderlerinden Arındırmak İstiyor…

  • 07 Aralık 2014
  • 986 kez görüntülendi.
Ahmed Atun: Siyonist İşgal Rejimi İhlalleri Açığa Çıkaran Sesleri Susturmak İçin Kudüs’ü Liderlerinden Arındırmak İstiyor…

Siyonist işgal rejiminin, Kudüs’e ve Mescidi Aksa’ya yönelik ihlallerini gözler önüne koyan sesleri susturmak istediğine dikkat çeken Kudüs milletvekili Ahmed Atun, işgal rejiminin bu amaçla Kudüs’ü liderlerinden arındırmak istediğini dile getirdi.

Kudüs Milletvekili Ahmed Atun, bugün (7 Aralık Pazar) Kudüs’ten sürgün edilmesinin üçüncü yıl dönümü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Siyonistlerin Kudüslüleri hedef alan ve bu şehri liderlerinden arındırmayı amaçlayan planları hakkında daha önce de uyarılar yapıyorduk. Bizim uyarıda bulunduklarımız gerçekleşti. İşgal rejimi son dönemde yedi Kudüslü hakkında daha Kudüs’ten ve Mescidi Aksa’dan uzaklaştırılması yönünde karar çıkardı. Bu kararlarda kadınlar özellikle hedef alınıyor.

Bugün sürdürülen savaş bizim Kudüs’teki varlığımızı hedef alan bir savaştır. Sadece bir taş savaşı değil. Kudüs’ün sahipleri oradan sürgün edilirse orayı kim savunacak? Mescid’ini, topraklarını ve evlerini kim savunacak? İşte asıl tehlike burada yer almaktadır.”

“Biz, Kudüs’ün asıl sahipleri olmamıza rağmen bugün Mescidi Aksa’da bulunamıyoruz” diyen Ahmed Atun işte bu durumun kendilerini derinden yaraladığını ve büyük acı verdiğini dile getirdi. “Her ne kadar bizi Kudüs’ten çıkarsalar da Mescidi Aksa asla bizim kalbimizden çıkmayacaktır” diyen milletvekili Atun, oraya sahip çıkmak için mücadelelerini bütün şartlarda sürdürmekte kararlı olduklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.