Ahmed Cibril: Siyonistlerin Siyaseti Filistinliler Arasında Terör ve Vahşet Ortamı Oluşturmak…

  • 21 Ocak 2015
  • 1.117 kez görüntülendi.
Ahmed Cibril: Siyonistlerin Siyaseti Filistinliler Arasında Terör ve Vahşet Ortamı Oluşturmak…

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi Genel Komutanlık genel sekreteri Ahmed Cibril, siyonistlerin siyasetlerinin Filistinliler arasında terör ve vahşet ortamı oluşturmak olduğunu söyledi.

Cibril, dün gece İRİB 2. Kanalında katıldığı bir programda, terör rejimi İsrail’in son zamanlarda bazı Hizbullah komutanları ile İranlı albayı şehit eden cinayetlerine temasla, onların bu gibi saptırıcı ve kışkırtıcı saldırılarla Filistin halkını korkutmayı ve direnişe geri adım attırmayı hedefledikleri ama onların aslında çok büyük yanlış hesap içinde olduklarını söyledi.

Filistinli yetkili, İranlı kardeşlerin direnişin var olduğu bütün bölgelerde bulunduklarını ve bu doğrultuda İranlı generalin şehadetinin bunun bir göstergesi olduğunu belirterek, bu şehadetin aslında ‘İran çukurun dışında’ diyen mürteci Arap rejimlerine bir tokat olduğunu söyledi.

Ahmed Cibril, siyonistler ile fanatik Yahudilerin vahşilik gibi bir alışkanlıklarının olduğunu ve çok fazla cinayet işledikleri ve zira onların sapık hurafe öğretilerinin etkisinde kaldıklarını söyledi.

Ahmed Cibril, siyonistlerin İran ve 5+1 grubunun nükleer konuda bir anlaşmaya varmalarına karşı olduklarını ama İran’ın haklılığını bütün dünyaya gösterdiğini ve hiçbir zaman saldırganlık gibi bir hedefte olmadığını söyledi.

Ahmed Cibril, uluslar arası kurum ve kuruluşları dünya emperyalizminin birer maşası ve oyuncağı olarak nitelerken, ‘ama bu cinayetler ve akıtılan kanlar bir gün onlara da musallat olur” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.