AKP il başkanından Kürt devletine destek

  • 14 Eylül 2017
  • 1.430 kez görüntülendi.
AKP il başkanından Kürt devletine destek
AKP Batman İl Başkanının “Biz bölge il başkanları Kürdistan referandumunda ‘Evet’i destekliyoruz” demesi şaşkınlık yarattı.

AKP Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) yapacağı “Bağımsızlık Referandumu”na ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz ve bölge il başkanlıkları referandumda ‘Evet’ i destekliyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    AKP de paralel bakanlık yapan menzil tarikatı Gülen cemaatinden farksızdır. Bir alo tamam! Akıllı insan aynı hatayı tekrar etmez. Kahtalılardan pek iyi bahsetmiyorlar diğer illerden tanıyanlar ki bu menzilin sözde şeyhi birkaç ilden kaçmış en son menzilde oturmuş tencere kapak! Adıyaman lı dedin mi efendi derler kahta dışında lakin bir kısmını bundan tenzih ederim. Şimdi birde sosyal medyası vs padişah tahtına yaslanmış kendilerine Seyyid diyorlar ki nerden oldukları bile belli değil siz nere Peygamber soyu 12 İmam aleyhi selam dan akrabalık nere. Tabii ülke cehalet, bilgi kirliliği, ikiyüzlülük, zina ve dalkavukluktan ölüyorken kurnazlara düzenbazlık inanç sömürüsü kolay mı değil en basitinden Gülen cemaati örnektir. Yav AKP de kim kimdir kim kime ne nereye bu iş pek bulanık neyse iş geç olmadan AKP bari kendi içinde önlem alsa. Şimdi abd den korkmaya hacet yok Allah’tan korkusun yeter. Ülkenin milli ve gelecek istikbali buna bağlı ve gerek üniversitelerde gerek yurtlarda gerekse okullarda toplumda hukukun işlerliğinin dahi ahlak olmaksızın olmayacağı gerçeği üzre ahlaki değinimlere önem verilmeli.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.