Ali Askeri: Tekfircilerin medyaları İslam dünyası için büyük bir musibettir

  • 05 Temmuz 2017
  • 999 kez görüntülendi.
Ali Askeri: Tekfircilerin medyaları İslam dünyası için büyük bir musibettir

İran Radyo Televizyon Kurumu (İRİB) genel müdürü Abdulali Ali Askeri, tekfircilerin medyalarını İslam dünyası için bir musibet olarak nitelerken, ”tekfircilerin İslam düşmanlarına yönelik basın komplolarının İslami üretimlerle etkisiz hale getirilmesi gerektiğini” söyledi.

Ali Askeri, dün  Meşhet kentinde İslami  ülkeler radyo ve televizyonlar birliği genel kurul oturumunun kapanış töreninde yaptığı konuşmada,  medya ve kültür savaşın, İslami ve helal üretimlerle zaferle kazanılması gerektiğini söyledi.

İRİB genel müdürü, geleceğin büyük  medeniyetinin Ortadoğu’dan kaynaklanan İslami medeniyet olacağını belirterek, İslam düşmanlarının  bölgede  çatışmalar çıkararak müslümanların  gücünü parçalama ve zayıflatma  hedefinde olduklarını söyledi.

Ali Askeri, İslam ülkeleri radyo televizyonları kurumu birliğinin Irak, Suriye, Yemen ve Filistin mazlum halklarının  sesi olmaları gerektiğini belirterek, ”İslami medya kuruluşları çok güçlü bir şekilde  kendilerini  uluslararası  güce dönüştürmeliler’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.