Ali Ekber Velayeti: İran’ın Yanıtı Ağır Olacak

  • 23 Eylül 2018
  • 1.611 kez görüntülendi.
Ali Ekber Velayeti: İran’ın Yanıtı Ağır Olacak

Dün Ahvaz’daki askeri geçit töreni sırasında meydana gelen terör saldırısında onlarca vatandaş teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit oldu ve yaralandı.

İslam İnkılabı Rehberi Uluslararası İşler Danışmanı Ali Ekber Velayeti bu terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, bir grup aziz vatandaşımızın mazlumca şehit olması dolaysıyla başsağlığı dileğinde bulundu.

Velayeti, dün düzenlenen ve bir grup savunmasız ve mazlum insanın şehit olmasıyla sonuçlanan vahşi ve terör saldırısının bir kez daha canilerin İslami İran’ın kudret ve izzetini canilerin hedef aldığını ortaya koyduğunu belirtti.

Bölgedeki mazlum milletler ve İslami İran’ı ve İslam ülkelerini parçalamayı hedef alanların Millet ve nizamın tekfirci, radikal ve terörist gruplar ve ABD, Siyonist rejim ve bölgedeki bazı gericilerin desteklediği tüm komplo ve düşmanların karşısında yenildiği gibi İran İslam Cumhuriyeti’nin bu hain ve alçakça saldırıya ağır yanıt vereceğini vurgulayan Velayeti, bu barbarca girişimin bir terör çetesince Kutsal Savunma Haftası’nda düzenlenmesinin dayatma savaşında yenilen Saddam, emperyalizm maşaları ve İran milletinin bağımsızlık, hüviyet ve birliğinin düşmanlarının komplo ve husumetlerini hatırlattığını, bugün İslami İran’ın etkin bir bölgesel güç olarak düşmanlar ve komplocuların rüyasını boşa çıkardığını ve bu yoluna devam edeceğini belirtti.

İslam İnkılabı Rehberi Danışmanı ayrıca bir grup aziz vatandaşımızın şehadetinden dolayı İslam İnkılabı Rehberi, büyük ve onurlu İran milleti ve şehit ailelerine başsağlığı diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.