Ali Ekber Velayeti, Lübnan’a Ziyaret Düzenledi

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney’in uluslar arası işler danışmanı bir heyet başkanlığında bugün Lübnan’ın başkenti Beyrut’a gitti.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney’in uluslar arası işler danışmanı ve İslam Nizamı maslahatını koruma kurumu stratejik araştırmalar başkanı Ali Ekber Velayeti, Beyrut hava alanında İran’ın Lübnan büyük elçisi Muhammed Feth Ali, İran elçilik görevlileri ve Lübnanlı siyasi ve dini şahsiyetler tarafından karşılandı.

Bu karşılamada Hizbullah hareketi genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ı ise Lübnan meclis üyesi Ali Mikdat temsil ediyordu.

Lübnan Meclis başkanı Nebih Berri’den taraf ise Halil Hamdan gelmişti.

Velayetinin bu ziyaret sırasında Lübnan Meclis başkanı Nebih Berri, Lübnan başbakanı Temam Selam ve diğer bir takım Lübnanlı yetkililer ile görüşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.