Ali Şemhani: ABD’nin çöküş işaretleri her zamandan daha fazla kendini göstermiştir

  • 02 Haziran 2020
  • 1.263 kez görüntülendi.
Ali Şemhani: ABD’nin çöküş işaretleri her zamandan daha fazla kendini göstermiştir

İran İslam Cumhuriyeti Milli Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, ABD’de bir polis tarafından siyahi birinin feci bir şekilde öldürülmesine yönelik itirazların bastırılması için Trump’ın askeri güçten maksimum istifade edilmesi yönünde emrine işaretle, bu gelişmeler Büyük Şeytan Amerika’nın çöküşünün her zamandan fazla bir şekilde kendini gösterdiğini söyledi.

Amerikan başkanı Trump’ın, halk itirazlarının ardından  Beyaz Saray’ın bodruma firar etmesine de değinen Şemhani,  Amerika’da polisin bir siyahiyi feci bir şekilde katletmesini ‘ırkçılık’ olarak niteledi.

Amerika’nın süper güçlük iddiası, savaş ve terör tehdidinin İranlı tankerlerin Karayip Denizinde gösterdiği varlıkla sona erdiğini söyleyen Şemhani, Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu konuyu belirten Büyük Şeytan Amerika’nın çöküşünün her zamandan daha belirgin olduğunu bildirdi.

Şemhani, ‘’Büyük demokrasi ve hürriyet yalanı iddiasının da Trump’ın, Amerikan halkının korkusundan Beyaz Saray’ın bodrumlarına kaçması ile ifşa oldu. ‘’ diye yazdı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.