Ali Şemhani: İran terörizmle mücadeleye destek vererek yeni sulta düzenini yenilgiye uğrattı

  • 17 Şubat 2018
  • 900 kez görüntülendi.
Ali Şemhani: İran terörizmle mücadeleye destek vererek yeni sulta düzenini yenilgiye uğrattı

İran milli güvenlik yüksek konseyi sekreteri Ali Şemhani, İran’ın terörizmle başı dertte olan ülkelere terörizmle mücadelede destek vermesinin, siyonist rejimin güvenliğinin temini ve de direniş cephesinin dağıtılması için sulta düzeni tarafından oluşturulmak istenen yeni terörizm cephesini yenilgiye uğrattığını söyledi.

Ali Şemhani, dün Amerika ve siyonist İsrail yetkililerinin İran aleyhindeki son suçlamalarına tepki gösterirken, Suriye ordusu tarafından terör rejimi İsrail’e ait bir savaş uçağının düşürülmesinin, İran’ın  zulme ve terörizme karşı mücadelesi ve direniş güçlerinin güçlenmesinden dolayı  işgalci İsrail rejiminin içine düştüğü korku ve aynı zamanda İran’a yönelik düşmanlıklarının hangi boyutta olduğunu tekrar gösterdiğini belirtti.

Bilindiği gibi 10 şubat tarihinde terör rejimi İsrail’e ait bir savaş uçağı  Suriye hava sahasını ihlal etmiş ve bunun ardından Suriye hava savunma sistemleri de  terör rejiminin savaş uçağını hedef alarak vurmuşlardır.

İran milli güvenlik yüksek konsey sekreteri Ali Şemhani, direniş cephesindeki komutanlar ve  askerlerin IŞİD’in Irak ve Suriye’deki işgalciliğine son verdiklerini belirtirken eninde sonunda yapay siyonist İsrail rejiminin varlığının da sona ereceğini söyledi.

Ali Şemhani, Amerika’da güvenliğin bozulmasının her geçen gün arttığını ve bu doğrultuda Amerika’da öğrencilerin katledilmesi ve saldırılara işaretle, ‘Amerikan  devleti başka ülkelerin içişlerine karışacağına  kendi güvenliğini sağlasa daha iyi olur’ dedi.

Bilindiği gibi geçen perşembe günü Amerika’nın Florida eyaletinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 20 kişi ölmüş 50 kişi de yaralanmıştı. (ABD medyası, polise dayandırdığı haberde, saldırganın ırkçı bir örgüt mensubu bir öğrenci olduğunu bildirmişti.)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.