Alimler: Güvenlik Koordinasyonu Casusluk ve İhanettir

  • 01 Mayıs 2017
  • 1.311 kez görüntülendi.
Alimler: Güvenlik Koordinasyonu Casusluk ve İhanettir

Filistin Alimleri Birliği, Mahmut Abbas yönetiminin Batı Yaka’da işgal rejimiyle yürüttüğü güvenlik koordinasyonunun Allah düşmanlarını dost edinmek ve Allah dostlarını düşman edinmek olduğunu söyledi.

Birlik, Gazze Şeridi’ndeki alimlerin düşmanla işbirliği yapan ve düşmanı dost gören herkesten uzak olduklarını ifade etti.

Filistin Alimleri Birliği, Dünya Alimler Birliği Filistin Şubesi’yle birlikte dün (30 Nisan Pazar) Gazze’de “Güvenlik Koordinasyonunun Şer’i Hükmü” konulu bir panel düzenledi.

Gazze’deki Filistin Alimleri Birliği binasında düzenlenen panele çok sayıda alim, toplumun önde gelen şahsiyetleri, muhtarlar ve ıslah komiteleri başkanları katıldı.

Filistin Alimleri Birliği Başkanı Mervan Ebu Ra’s, katılımcılara teşekkür ederek, düşmanla işbirliği yapan herkesin yargılanması gerektiğini belirtti.

Birlik üyesi Hasan El-Cucu da güvenlik koordinasyonunun Allah’a ve Rasulü’ne, Müslümanlara ve Filistin halkına ihanet olduğunu söyledi.

El-Cucu, güvenlik koordinasyonunun bir tür casusluk sayıldığını ve caiz olmadığını bildirdi.

Panelde konuşan alimler, işgal rejimiyle yapılan güvenlik koordinasyonunun Filistin davasına zarar verdiğine dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.