Aliyev Trafikte Kalınca Bölgeden Sorumlu Emniyet Müdürünü Kovdu…

  • 03 Ocak 2015
  • 773 kez görüntülendi.
Aliyev Trafikte Kalınca Bölgeden Sorumlu Emniyet Müdürünü Kovdu…

Azerbaycan’da artan trafik sorunu bu sefer Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev’i de etkiledi. Aliyev’in ve birçok üst düzey Azeri yetkilinin bulunduğu konvoy trafikta kaldı. Bunun üzerine bölgeden sorumlu emniyet müdürünün görevine son verildi.
Azerbaycan internet sitelerinde yer alan haberlere göre Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev’in konvoyu trafiğe takıldı.
Azerbaycan’da sadece devlet başkanı değil başbakan, milli meclis başkanı, bakanlar ve birçok üst düzey devlet memurunun trafik sorunu bulunmuyor. Bu yetkililerin geçişleri sırasında yollar kapanıyor ve trafik polisi eşliğinde sıradan “devlet memurları” bile rahatlıkla yoluna devam edebiliyor.
İnşaat çalışmalarının yanı sıra sabah ve akşam saatlerinde vatandaşların trafik çilesi ise saatlerce devam edebiliyor. Nitekim hiç alışılmadık bir şekilde devlet başkanının trafiğe takılması memurlara pahalıya mal oldu. O sırada trafikten sorumlu olan Bakü şehir polis biriminin başkan yardımcısı Emniyet Müdürü Hasan Şirinov’un görevine son verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.