Amazon sitesi kurucusu: Trump ve bin Salman, bana şantaj yapıyorlar

  • 09 Şubat 2019
  • 1.491 kez görüntülendi.
Amazon sitesi kurucusu: Trump ve bin Salman, bana şantaj yapıyorlar

Amazon sitesi kurucusu, başkan Trump ve Suudi veliaht bin Salman’ın bir derginin işbirliği ile kendisine şantaj yaptıklarını duyurdu.

Amazon.com Inc.’in kurucusu Jeff Bezos, National Enquirer’in yayıncısını kendisi ile ilgili özel bir konuyla başlayan bir kavgayı abartarak utanç verici fotoğraflar yayınlamakla tehdit ederek şantaj yapmaya çalışmakla suçladı.
Washington Post’a da sahip olan ve dünyanın en zengin adamları arasında yer alan Bezos, iddia edilen haraç girişimine direndiğini söyledi.
Bezos, “Tabi ki kişisel fotoğrafların yayınlanmasını istemiyorum ancak şantaj, siyasi saldırı ve yolsuzluk uygulamalarına katılmayacağım.” dedi. Perşembe günkü yazıda, “Washington Post’a sahip olmam benim için karmaşık bir şey.” Diyen Bezos “Washington Post haber yayınını tecrübe eden bazı güçlü kişilerin yanlış bir şekilde düşmanları olduğuma karar vermeleri kaçınılmaz. Başkan Trump, pek çok tweetiyle açıkça görülen bu insanlardan biri.” dedi
Geçen yıl, Washington Post köşe yazarı Cemal Kaşıkçı, CIA’e göre Suudi Prens Muhammed bin Salman tarafından verilen emir sonucunda öldürüldü. Bezos bu sebepten dolayı bin Salman’ın kendisine düşman olduğunu, Trump ve bin Salman’ın National Enquirer aracılığı ile kendisine şantaj yaptıklarını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.