Amerikalı generalden hükümete uyarı

  • 15 Şubat 2017
  • 1.089 kez görüntülendi.
Amerikalı generalden hükümete uyarı

Özel Kuvvetler Komutanı Orgeneral Thomas, “Hükümetimiz kaçınılmaz bir karmaşanın içinde olmaya devam ediyor. Ümit ediyorum ki kısa sürede çözsünler çünkü savaşta olan bir ulusuz.” dedi.

ABD Özel Kuvvetler Komutanı Orgeneral Raymond Thomas Amerikan hükümetinin “kaçınılmaz bir karmaşa içinde” olduğunu ve bu durumun DEAŞ ile mücadeleyi ! olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Orgeneral Thomas Maryland eyaletinde 28’incisi düzenlenen Özel Kuvvetler/Düşük Yoğunluklu Çatışmalar Sempozyumunda konuştu.

ABD’nin başta Irak ve Suriye’de olmak üzere DEAŞ terör örgütü ile verdiği mücadelede özel kuvvet birliklerinin rolüne değinen Thomas şu ifadelere yer verdi:

“Hükümetimiz kaçınılmaz bir karmaşanın içinde olmaya devam ediyor. Ümit ediyorum ki kısa sürede çözsünler çünkü savaşta olan bir ulusuz.”

General karmaşadan kastını açıklamadı ancak bu sözleri ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’in istifasından kısa bir süre sonra geldiği için Trump yönetimi ile istihbarat kurumları arasındaki örtülü mücadeleyi kastettiği yorumlarına neden oldu.

Daha sonra yorumları sorulan General, “Bir komutan olarak hükümetimizin mümkün olduğunca istikrarlı olması konusunda endişelerim var.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.