Amerika’nın Vetosu, Siyonist Rejimin Filistin Halkına Karşı İşlediği Cinayetlerle Aynı Doğrultudadır

  • 20 Aralık 2017
  • 898 kez görüntülendi.
Amerika’nın Vetosu, Siyonist Rejimin Filistin Halkına Karşı İşlediği Cinayetlerle Aynı Doğrultudadır

Lübnan Hizbullah’ı bir bildiri yayınlayıp, Amerika’nın Siyonist Rejimin Filistin halkına karşı sürmekte olan cinayetleriyle aynı doğrultuda olduğuna değinerek, bunu kınadı.

Bu bildiride şu ifadeler yer aldı: ‘Hizbullah, Amerika’nın Siyonist Rejimin Filistin halkına karşı sürmekte olan cinayetleriyle aynı doğrultuda olmasını kınamaktadır. Bunun son örneği, Amerika’nın bütün dünya karşısında, Güvenlik Konseyi’nin Kudüs’ün mevcut durumunun korunması ve Donald Trump’ın Kudüs konusundaki kararına karşı çıkması ile ilgili kararını veto etmesidir.

Bu veto, Amerika hükümetinin devam eden taraflı duruşunu bir kez daha göstermiştir. Bu tutum, Filistin halkının haklarını ve Arap haysiyetini ayaklar altına almaktır. Dünya, inatla bütün Güvenlik Konseyi’nin karşısında duran Amerika hükümetinden sert bir tokat yemiştir. Bunun anlamı, Amerika’nın bizim ümmetimize karşı düşmanca eylemlerini görülmemiş bir şekilde, bölgedeki bütün kuruluşları ve halkların haklarını tehdit ederek arttırmasıdır.

Amerika’nın sınır tanımayan zorbalığı ile mücadele konusunda Hizbullah, dünyadaki bütün hür insanlardan, Amerika’nın Kudüs konusundaki kararına karşı kapsamlı olarak intifadayı arttırma doğrultusunda hareket etmesini istemektedir ve Filistin halkından da Amerika ve Siyonistleri korku ve dehşete salan başarılı eylemlerine devam etmelerini istemektedir.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.