Amiral Fedevi: Düşman İran’ın hızlı botlarından endişeli

  • 28 Aralık 2015
  • 897 kez görüntülendi.
Amiral Fedevi: Düşman İran’ın hızlı botlarından endişeli

Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Fedevi, İran’ın hızlı botlarından Amerika’nın endişelendiğini söyledi.

İran’ın Bender Lenge şehrinde düzenlenen Kutsal Türbeler Savunucusu Şehitlerini Anma Töreni’nde bir konuşma yapan Amiral Ali Fedevi, ”Düşman askeri, finansal ve siyasi açıdan zayıflamadığına rağmen yine de İslam İnkılabı’na diz çöktüremedi” diyerek, bütün dünyanın bu direnişe hayran kaldığını ifade etti.

Amiral Fedevi, geçmiş yıllarda Amerika’nın İran’a karşı birçok komplo kurduğunu hatırlatarak, “ABD, izlediği politikaya varmak için İran’a karşı hertürlü savaşa başvurmaktadır” diye ekledi.

İslam’ın aydınlık yüzünü karartmak amacıyla tekfirci örgütlerin düşman tarafından oluşturulduğunu söyleyen Amiral Fedevi, “Daha önceden de öngörüldüğü gibi terör örgütleri kendi destekçilerinin başına artık bela olmuştur. Gerçi bazı konularda da Batı’nın sömürücü politikasına faydaları dokunmuştur” açıklamasında bulundu.

Amerika’nın Fars körfezi ve bölgedeki faaliyetlerine değinen Fedevi, “ABD, bütün askeri gücüyle Fars Körfezi’ne girse de İran’ın hızlı botları karşısında boyun eğmiştir” ifadesini kullandı.

Amiral Fedevi, “Amerika, büyük bir askeri güce sahip olmasına rağmen İran’ın üç beş hızlı botundan endişeleniyor. Çünkü bu botlarda öyle bir ilahi güç vardır ki büyük fırkateynlere bile galip gelir” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.