Ankara’da Şehit Kasım Süleymaniyi Anma ve ABD’yi Protesto Gösterisi Düzenlendi

  • 13 Ocak 2020
  • 7.329 kez görüntülendi.
Ankara’da Şehit Kasım Süleymaniyi Anma ve ABD’yi Protesto Gösterisi Düzenlendi

 Ankara Kudüs İnisiyatifi tarafından bugün Ulus Meydanında Büyük Şeytan ABD’nin Kudüs davasının aziz komutanı Korgeneral Kasım Süleymani’yi şehit etmesi ve ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararı alması düzenlenen basın açıklaması ile protesto edildi.

Sunuculuğunu Muhsin Telek’in yaptığı basın açıklaması Ali Cevad Samedi’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Çevre illerden müminlerin de katıldığı eylemde, ‘Kahrolsun ABD Kahrolsun İsrail’, ‘Siyonist Trump Hesap Verecek’, ‘Terörist NATO Türkiye’den Defol’, ‘Terörist ABD Türkiye’den Defol’, ‘Kudüs’ün Şehidi Süleymani’, ‘Kasım Yolun Yolumuzdur’, ‘Direniş Ekseni Onurumuzdur’, ‘Denizden Nehire Özgür Filistin’, ‘Kudüs’e Selam Direnişe Devam’, ‘Müslümanlar Kardeştir ABD Kalleştir’ ve ‘Biz Biriz Ümmetiz Kardeşiz’ sloganları eşliğinde basın açıklamasını Kudusgunu.com yayın yönetmeni Kemal Kemahlı okudu.

Basın açıklamasının ardından kalabalık bir grup İran İslam Cumhuriyeti’nin Ankara’daki kültür müsteşarlığına giderek taziye ve tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette İranlı diplomatlara İmam Hamanei’ye, Hasan Ruhani’ye ve İran milletine ulaştırılmak üzere bir mektup teslim edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.