Ankara’da siyonist rejim büyükelçisinin ikametgahının önünde gösteri

  • 02 Temmuz 2016
  • 1.103 kez görüntülendi.
Ankara’da siyonist rejim büyükelçisinin ikametgahının önünde gösteri

Ankara’da Dünya Kudüs Günü’nde dün, terör rejimi İsrail’in Türkiye büyükelçisinin konutu önünde düzenlenen gösteride, Gazze halkına destek bildirilirken, siyonist rejim ve Amerika da kınandı.

İRİB ajansının Ankara’dan verdiği habere göre, göstericiler, ‘Biz İsrail’in belasına karşı siper olmayacağız’,’Yaşasın Filistin intifadası ve İslam ümmetinin vahdeti‘ cümlelerin yer aldığı pankartlar taşırken, ‘İsrail bölgeden defol’, ”Mavi Marmara bizim izzet ve şerefimiz’ şeklinde slogan attılar.

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlumder)nin genel başkanı Ahmet Faruk Ünsal, burada yaptığı açıklamada, kutsal kent Kudüs’te barış içinde yaşamanın mümkün olduğunu belirtti. Ünsal, “İsrail ile Türkiye arasında varılan mutabakatı meşru görmediklerini” ifade ederek müslümanların dünyanın neresinde olursa olsun Filistin halkının destekçisi olduğunu ve Kudüs’ün özgürlüğüne kadar filistin davasına verdikleri destekten el çekmeyeceklerini bildirdi.

Ünsal, Türkiye ve siyonist İsrail rejimi arasında yapılan anlaşmayı da kınayarak, bu anlaşmanın canilerin yargılanmasını önlediği gibi ayrıca insani yardımların Gazze’ye direkt yapılmasını önlediğini ve siyonist İsrail’in kanalıyla yapılmasını zaruri hale getirdiğini ve bu durumun da gerçekte Gazze’nin muhasarasının resmen kabul edilmesi anlamına geldiğini söyleyerek, ‘biz meclisten beklentimiz, bu anlaşmayı reddetmesidir’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.