Arap Birliği Petrol Şeyhlerinin Parasıyla Yönetilmektedir

  • 22 Kasım 2017
  • 1.267 kez görüntülendi.
Arap Birliği Petrol Şeyhlerinin Parasıyla Yönetilmektedir

 Suriye Dışişleri Bakanlığı, Arap Birliği Dışişleri Bakanlarının son toplantısındaki kapanış bildirisini kınayarak, Arap Birliğinin İslam ümmetinin menfaatlerine karşı bir araç haline geldiğini açıkladı.

Suriye Dışişleri Bakanlığı, Arap Birliğinin son toplantısına tepki göstererek şu açıklamalarda bulundu: ‘Arap ümmeti, Hizbullah ve İran’ın tekfirci terörizmle mücadelede ve bu komployu etkisiz hale getirmede ve aynı zamanda Siyonist Rejimin işgalleri karşısında direniş göstermede neler yaptığını ve ne gibi fedakarlıklarda bulunduğunu biliyor.

Tekfirci terörizme her türlü imkân ve yardım sunanlar ve Yemen’de işlenen cinayetleri destekleyenler, Arap ulusal güvenliği hakkında konuşma yetkisine sahip değildir. Çünkü onların kendisi, İslam ümmetinin menfaatleri için gerçek bir tehdit sayılmaktadır.

Arap Birliği, İslam ümmetinin menfaatlerine karşı bir araç haline gelmiştir ve petrol şeyhlerinin parasıyla yönetilmektedir.’

Arap Birliği Dışişleri Bakanlarının Olağanüstü toplantısı, Suudi Arabistan’ın talebi ve Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Kuveyt’in onayıyla, “İran’ın Arap ülkelerinin iç işlerine müdahalesi ile mücadele” başlığıyla pazar günü düzenlendi.

Arap Birliğinin kapanış bildirisinde, Hizbullah ve İran İslam Cumhuriyeti terörizmle suçlandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.