“Arap NATO’sunun kurulmasından amaç, Filistin meselesini ortadan kaldırmaktır”

  • 15 Haziran 2017
  • 1.148 kez görüntülendi.
“Arap NATO’sunun kurulmasından amaç, Filistin meselesini ortadan kaldırmaktır”

Filistin İslami Direniş Hareketi’nin Tahran Temsilcisi Ebu Şerif, “Arap NATOsu”nun kurulmasından amacın Filistin meselesini bölgenin siyasi haritasından silmek ve Siyonist rejim ile işbirliği yapmak olduğunu belirtti.

Filistin İslami Cihat Hareketi’nin Tahran Temsilcisi Nasır Ebu Şerif bugün düzenlediği basın toplantısında, Arap NATOsu’nu bölgede bir yanılma ve küfür olarak niteledi, Arap-Siyonist NATO’sunun kurulmasının İslami direniş ve Siyonistlerin komplosuna karşı herkesle mücadele için bir mekanizma olduğunu ifade etti.

Ebu Şerif, bölge denklemlerinin Siyonist rejimin lehine değiştirme çabaları konusunda uyarıda bulunarak, İslam ümmeti düşmanlarının ümmeti yolundan çıkarmaya çalıştığını, 21 Mayıs tarihinde Riyad’da Arap ülkelerinin ABD ile düzenlediği toplantının bu gerçeği yansıttığını belirtti.

Filistin İslami Direniş Hareketi Temsilcisi Halid Kadumi da basın toplantısında, Donald Trump dönemi ABD’nin de geçmişteki Amerikan yönetimleri gibi küresel terörizmin elebaşı olarak Siyonist rejimi hala desteklediğini kaydetti.

HAMAS’ın Tahran Temsilcisi, Dünya Kudüs Günü’ne işaretle, Siyonist rejimin sadece Filistin’in düşmanı değil, İslam ve Arap ülkelerinde fesat, yıkım, tefrika ve fitne kaynağı da olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.