Ateşkesi İhlal Etmeye Devam Eden Siyonist İşgal Güçleri Gazze’nin Güney Kesimine Girerek Gelişi Etrafa Güzel Ateş Açtı…

  • 09 Aralık 2014
  • 795 kez görüntülendi.
Ateşkesi İhlal Etmeye Devam Eden Siyonist İşgal Güçleri Gazze’nin Güney Kesimine Girerek Gelişi Etrafa Güzel Ateş Açtı…

Ateşkes ihlalini sürdüren işgal gülerinin bugün (9 Aralık Salı) sabah yoğun ateş altında Gazze’nin güney kesimine girdikleri belirtilirken, bu güçlerin etrafa gelişi güzel ateş açmaları sebebiyle yaralananların olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.

Bölgedeki kaynaklarla görgü şahitleri, işgal ordusuna ait birkaç tankın bugün Gazze sınırındaki mevzilerinden çıkıp bölgenin güney kesimindeki El-Karare beldesinde yoğun ateş altında yaklaşık 150 metre içeri girdiklerini belirttiler.

Kaynaklar, etrafa ve bölgedeki evlere doğru gelişi güzel ateş açan işgal güçlerinin bölgede terör estirdiklerini ifade ettiler.

51 günlük savaştan sonra Mısır gözcülüğünde sağlanan ateşkes işgal güçleri tarafından sürekli ihlal ediliyor. Sınırda Filistinlilerin tarım arazilerine gitmelerini engelleyen işgal güçleri, balıkçıların rahat bir şekilde avlanmalarına izin da vermiyor.

Diğer taraftan bugün Ürdün sınırına yakın bölgedeki Tubas halkının tarım arazilerini sürüp ekmelerine mani olan işgal güçleri, Filistinlilere ait tarım aletlerine de el koydular.

Konuyla ilgili bilgi veren bölge halkı, bugün arazilerine gitmek isterken, işgal güçlerinin saldırısına uğradıklarını, bölgeyi askeri ilan eden işgal güçlerinin kendilerine ait üç tarım aracına da el koyduklarını söylediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.