Avrupa Sınır Ajansından teröristlerin geri dönmesi konusunda uyarı

  • 25 Şubat 2018
  • 1.375 kez görüntülendi.
Avrupa Sınır Ajansından teröristlerin geri dönmesi konusunda uyarı

Avrupa Sınır Ajansı, son dönemde Irak ve Suriye’de ağır yenilgi alan IŞİD terör örgütüne mensup bini aşkın Avrupalı kadın teröristin Avrupaya dönebilecekleri uyarısında bulundu.

Daily Mail gazetesi bu konuda verdiği bir haberde, IŞİD terör örgütünün Irak ve Suriye’deki yenilgisi ve bu ülkelerdeki egemenlik alanlarını kaybetmeleri ardından IŞİD üyesi bir kişilik bir kadın terör grubunun Avrupa ülkelerine geri dönüş yolunda olduklarını ve bu durumun ise Avrupa’da yeni bir terör dalgası oluşturacağını bildirdiler.

Daily Mail gazetesinin IŞİD’in gelinleri ifadesini kullandığı bu kadın teröristlerin yanında çok sayıda çocuk da Avrupa ülkesine getirtilmekte.

Avrupa Sınır Ajansının uyarısı esasınca bu kadın teröristler tarafından AB ülkelerine yönelik tahdit ve tehlikenin arttığı belirtilmiştir.

Bu merkez tarafından yapılan açıklamada Irak, Libya ve Suriye’de IŞİD terör örgütüne katılan 5 bin kişilik Batı vatandaşı teröristten %30’u batıya geri dönmüş ve geri kalanlar da dönmek üzereler.

Son yıllar’da Avrupa ülkelerinden bazılarında ciddi terör eylemleri gerçekleştirilmiş ve bu durum ise Avrupa ülkelerini terör eylemlerinin daha da artmasından tedirgin etmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.