Ayetullah Ahteri: Terör örgütlerinin asıl amacı İran İslam İnkılabı düşüncesinin yayılmasını engellemektir

  • 07 Aralık 2015
  • 868 kez görüntülendi.
Ayetullah Ahteri: Terör örgütlerinin asıl amacı İran İslam İnkılabı düşüncesinin yayılmasını engellemektir
Dünya Ehlibeyt Kurultayı Genel Sekreteri terör örgütlerinin asıl amacının İran İslam İnkılabı düşüncesinin yayılmasına engel teşkil etmek olduğunu söyledi.

İRNA’nın verdiği habere göre İstanbul’da Erbain törenlerinde konuşan Dünya Ehlibeyt Kurultayı Genel Sekreteri Ayetullah Muhammed Hasan Ahteri,. el-kaide, IŞİD ve Taliban gibi terör örgütlerinin, İran İslam Cumhuriyeti kurucusu rahmetli imam Humeyni liderliğinde zafere eren İslam İnkılabı düşüncelerinin yayılmasının engellenmesi olduğunu ve bununla da İslam dinini küçük düşürücü çirkef, adi girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Ehli Beyt (as)ın yolunu canlı tutma metotlarından biri olan Hz. Resulullah (saav) ve Ehli Beyt (as)ın mutahhar türbe ve haremlerini ziyaret etmek olduğunu belirten Ahteri, İslam düşmanlarının Allah Resulü(saav)in vefatı ardından İslam toplumuna fitne ve tefrika düşürdüklerini bildirdi.

Hiç kimsenin bir müslümanı kafir nitelemeye veya ona zulmetmeye hakkı olmadığını söyleyen Dünya Ehlibeyt Kurultayı Genel Sekreteri Ayetullah Muhammed Hasan Ahteri, bugün müslümanların dünyada özel bir izzet ve azamet kazandıklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.