Ayetullah Hemedani, Yemen’deki cinayetlerini kınadı.

  • 21 Nisan 2015
  • 941 kez görüntülendi.
Ayetullah Hemedani, Yemen’deki cinayetlerini kınadı.

Kum İslami İlimler Merkezi Taklit Mercilerinden Ayetullah Hüseyin Nuri Hemedani, Suudi rejimin Yemen’deki cinayetlerini kınadı.

İRİB Haber Ajansının Kum kentinden verdiği habere göre Ayetullah Nuri Hemedani dün Kum Mescidi Azem’de Fıkıh dersi sırasında yaptığı konuşmada, Amerika ve siyonistlerin Yemen halkının anti müstekbirlik mücadelesinden dehşete kapıldıklarını belirtti.

Son günlerde Yemenli Müslümanların aleyhinde Amerika-Suudiler ortak cinayetlerinin işlendiğini ve her gün bu İslam ülkesinde müslüman halkın katliam edildiğini belirten Ayetullah Nuri Hemedani, Amerika, siyonistler, Suudi Arabistan ve onların ortaklarının, kalın kafalı Vahhabi Arabistan’ın hemen yanı başında mantıklı, kültürlü, anti müstekbir bir halkın giderek güç kazanmasından dolayı dehşet duyduklarını söyledi.

İran İslam Cumhuriyetinin gücünün Amerika ve siyonistler tarafından kabul edilemez olduğunu belirten Ayetullah Hemedani, zorbacı güçlerin İslam ışığını söndürmeye çalıştıklarını, ama başaramadıklarını ve asla başaramayacaklarını da belirterek çünkü İslami İran’ın bugün büyük bir güce dönüştüğünü söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.