Ayetullah Kaşani: Amerika, İsrail ve Suud Hanedanı cinayet üçgenidir

  • 05 Şubat 2016
  • 890 kez görüntülendi.
Ayetullah Kaşani: Amerika, İsrail ve Suud Hanedanı cinayet üçgenidir

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi, İran halkının Meclis seçimlerine katılması ile düşmanın emellerine kavuşamayacağını söyledi.

Ayetullah Muhammed İmami Kaşanı bugün Tahran Cuma Namazı hutbelerinde yaptığı konuşmada, seçimlerin yaklaştığına işaret ederek “İslam İnkılabı Rehberi İmam Ayetullah Hamanei’nin herkesi birliğe çağırmasının nedeni, düşmanın halkı seçimlerden soğutmaya çalışmasından dolayıdır” dedi.

Amerika, İsrail ve Suud Hanedanı’nı cinayet üçgeni olarak nitelendiren Ayetullah İmami Kaşani, bu habis üçgenin siyasi, askeri ve ahlaki yönden güvenliği bozmaya çalıştıklarını ve bölge ve dünyayı karıştırdıklarını dile getirdi.

Islam İnkılabı Rehberi İmam Ayetullah Hamanei’nin Milli Güvenlik Yüksek Konseyi Sekreterliği’ni ziyaret ettiğine değinen Ayetullah İmami Kaşani, bu sekreterliğin görevinin sadece askeri işlerle uğraşmak olmadığını ve siyasi, psikolojik ve ahlaki sorumluluklar da taşıdığını ifade etti.

Suriye, Lübnan, Filistin, Irak ve diğer ülkelerde cinayetlerin işlendiğini söyleyen Ayetullah İmami Kaşani, “Bütün bunlara ragmen Allah, İslam askerine zafer vadediyor. Tekfirci adına cinayet işleyen bu caniler, aslında İslam ümmeti ve düşüncesini hedef tahtasına oturtmuşlar” diye açıkladı.

Iran devleti ve ülkesine inanan ve onu seven herkesin seçimlere katılması gerektiğini kaydeden Ayetullah İmami Kaşani, seçim gününde evden çıkıp sandık başına gitmek için halkın bir sorumluluk hissi taşımasını diledi.

Seçimlerin yaklaştığı dönemlerde düşmanın daha aktif hale geldiğini de belirten Ayetullah İmami Kaşani, her seçim sonrasında görüldüğü gibi önümüzdeki seçimlerde de düşmanın seçimin başarıya ulaştığı için geri adım atacağını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.