Ayetullah Kaşani: Suud’un Yemen’de İşlediği Cinayetler, Suud Rejimi Açısından Rezalet ve Yüz Karasından Başka Sonuç Getirmeyecek

  • 12 Mayıs 2015
  • 748 kez görüntülendi.
Ayetullah Kaşani: Suud’un Yemen’de İşlediği Cinayetler, Suud Rejimi Açısından Rezalet ve Yüz Karasından Başka Sonuç Getirmeyecek

İran Rehberlik Fakihler Meclisi Üyesi, Arabistan’ın Yemen’e saldırısı ve bu ülkede işlediği cinayetlerin, Suudi rejimi açısından rezalet ve yüz karasından başka bir sonuç getirmeyeceğini bildirdi.

Rehberlik Fakihler Meclisi Üyesi Ayetullah İmamiyi Kaşani dün Sistan ve Beluçistan eyaleti Şii ve Sünni din alimlerinden bir grub ile yaptığı görüşmede Suudi rejimin Yemen’deki cinayetini sert bir dille kınayarak bu insanlık dışı saldırı ve cinayetlere derhal son verilmesini istedi.

Ayetullah Kaşani, Arabistan’ın Yemen’e saldırmakla, İslami vahdet ve dayanışmayı tehlikeye düşürdüğü gibi hatta bölgede Amerika ve siyonist İsrail rejimi hedefleri doğrultusunda adım attığını da belirtti.

Şii ve Sünni din alimleri bu görüşmede Arabistan’ın Yemen’e saldırısı ve Yemen halkını katliam etmesini kınayarak bu insanlık dışı saldırılara son verilmesini istediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.