Ayetullah Mekarim Şirazi: Düşmanlar KOEP ile İran’a sızmayı umuyorlar

  • 23 Eylül 2015
  • 874 kez görüntülendi.
Ayetullah Mekarim Şirazi: Düşmanlar KOEP ile İran’a sızmayı umuyorlar

İran’ın Kum kentinde bulunan Feyziye Medresesi’nde eğitim veren Ayetullah Mekarim Şirazi, Kapsamlı Ortak Eylem Planı’na atıfta bulunarak “Nükleer Anlaşma ve KOEP, Amerika’nın İran’a sızmayı düşünmesine ve komploları ile İslam Cumhuriyeti’ni devirmeye çalışmasına neden olmuştur” diye konuştu.

Ayetullah Mekarim Şirazi düşmanların niyetlerini açıkça belirttiklerine bakılması gerektiğini belirterek “Düşmanlar İran’ın atom bombası üretmesinin karşısını değil de aslında İran’da devleti düşürmeye çalışıyor. Dolayısıyla çok uyanık olmak lazım” diye vurguladı.

Amerika’nın askeri seçenekten bahsetmesi blöften ibarettir

Amerika’nın askeri seçenekten bahsetmesini bölften başka bir şey olmadığının altını çizen Ayetullah Mekarim Şirazi “Düşmanların ümit bağladığı mesele inancımızı zayıflatıp ahlakımızı bozmaktır” diye ifade etti.

Düşmanların KOEP ile İran’a sızmayı umduklarına işaret eden Ayetullah Mekarim Şirazi “KOEP ile ahlakımızı bozmaya çalışıyorlar. Onlar bütün uydu kanalları ile hedeflerine varmayı planlıyor” açıklamasında bulundu.

İslam İnkılabı evlatlaının düşmanların çirkin komplolarını gerçekleştirmelerini önleyeceğini belirten Ayetullah Mekarim Şirazi “Bugüne kadar da bizim çocuklar onların emellerini suya düşürmüşler ama yine de uyanık olmak gerekiyor” diye ifade etti.

Dayatılan Savaş’tan çok şeyler kazandık

Dayatılan Savaş’ın büyük bela olduğunu dile getiren Ayetullah Mekarim Şirazi “Buna rağmen bu savaş İran Silahlı Kuvvetleri’nin bölgenin en güçlü silahlı kuvvetleri olmasına vesile oldu” diye açıkladı.

Düşmanlar yaptırım aracına da işaret eden Ayetullah Mekarim Şirazi yaptırımın da bela anlamına geldiğini, ancak ülke için büyük ve güzel kazançlar verdiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.