Ayetullah Mekarim Şirazi: İslam Dünyası, Peygamberimize Yönelik Hakaretten Dolayı Öfkelidir…

  • 22 Ocak 2015
  • 888 kez görüntülendi.
Ayetullah Mekarim Şirazi: İslam Dünyası, Peygamberimize Yönelik Hakaretten Dolayı Öfkelidir…

İran’ın taklit mercilerinden Ayetullah Mekarem Şirazi, İslam dünyasının Peygamber(sav) efendimize yönelik Batılılar’ın hakaretinden dolayı öfkeli olduğunu belirtti.

Kum’da verdiği Fıkıh dersinde Ayetullah Mekarem Şirazi, Hazret-i Muhammed’e yapılan hakarete temasla, “Batılı devletler, siyasi tedbir sahibi olsaydılar, bu kadar kolay, küçük bir grubun cinayeti yüzünden bütün İslam dünyasını karşısına almazdı” ifadesini kullandı.

İranlı taklit mercii, Batılı devlet adamlarının tekfircilere yardımlarını kesip, kökünü kazımak yerine, tuhaf bir macera peşine düşerek, meseleyi İslam dünyasıyla mücadele haline getirdiklerini belirtti.

Ayetullah Mekarem Şirazi, bu Batılı devlet adamlarının, 1. ve 2. dünya savaşına sebebiyet verenlerin evlatları olduğunu kaydetti.

Fransız Charlie Hebdo Dergisi son sayısında, Peygamber(sav) efendimize atfen hakaret karikatürleri yayınladı.
Dergi, silahlı kişilerin saldırısına maruz kaldıktan sonra, ifade özgürlüğü bahanesiyle, Müslümanların kutsallarına hakaret etti.

Charlie Hebdo’nun bu girişimi dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca müslümanın öfkesine sebep oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.