Ayetullah Mekarim Şirazi: Tekfirci Düşünceyi Çürüten Bir TV Kanalı Açılsın

  • 01 Ocak 2016
  • 865 kez görüntülendi.
Ayetullah Mekarim Şirazi: Tekfirci Düşünceyi Çürüten Bir TV Kanalı Açılsın

Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi, tekfirci grupların tehlikesini tamamen ortadan kaldırmanın ancak fikirsel ve kültürel bir mücadele yöntemi ile gerçekleşebileceğini vurguladı ve şöyle konuştu: Tekfircileri ortaya çıkaran düşünce bataklığını kurutmak gerekir. Tekfirci düşünceleri çürüten bir televizyon kanalının açılması artık bir zarurettir. Ben de böyle bir kanala destek vereceğimi taahhüt ediyorum.

Suriye Başmüftüsü Şeyh Ahmet Hassun ile yaptığı görüşmede tekfircilik tehlikesinin ciddi bir boyuta ulaştığına dikkat çeken Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi, sözlerini şöyle sürdürdü: Artık bu bataklığın ivedilikle kurutulması gerekir. Bunun yolu da fikirsel ve kültürel anlamda ciddi bir mücadeleye girmektir. Televizyon kanallarına da bu konuda önemli sorumluluklar düşmektedir. Onlar daha aktif bir mücadeleye girmelidirler. Hatta bu sırf tekfirci düşünceyle mücadele için bir televizyon kanılının açılması artık bir zarurettir.

Görüşme esnasında Suriye Başmüftüsü Şeyh Ahmet Hassun, Suriye ordusunun birçok bölgede tekfirci teröristlere karşı büyük başarılar kazandığını, bu bölgelerin tamamen terörist unsurlardan kurtarıldığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.