Ayetullah Muhsin Eraki: Hazreti Muhammed (sav)’e Hakaret, Haşa Allah’a Hakarettir…

  • 18 Ocak 2015
  • 957 kez görüntülendi.
Ayetullah Muhsin Eraki: Hazreti Muhammed (sav)’e Hakaret, Haşa Allah’a Hakarettir…

İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Başkanı Ayetullah Muhsin Eraki, Fransız siyasilerinin takip ettiği politikanın Fransa’yı gelecekte Suriyeleştireceğini belirtti.

Ayetullah Eraki, Charlie Hebdo’nun Yüce İslam Peygamberi’ne hakaretini kınayarak, Hazret-i Muhammed’e –sav- hakaretin, haşa Allah’a hakaret olduğunu ve Allah’a hakaretin hak ve adalete hakaret olduğunu kaydetti.

Adalet ve paklık sembolü olan Peygamber Efendimize hakaret edenlerin terörist olduğunu söyleyen İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Başkanı, o hazretlere hakaretin, özgürlüğe hakaret olduğunu, zira Peygamberlerin, yer yüzünde özgürlük tohumu ektiğini ifade etti.

Cametül-Mustafa üniversitesindeki yabancı talebelerin katılımıyla düzenlenen protesto eyleminde konuşan Ayetullah Muhsin Eraki, neden Fransa’da Müslümanların eşit vatandaşlık hakkından yoksun bırakıldığını ve Müslüman kadınlara, türbanla kamu alanlarına girmesine izin verilmediği sorusunu gündeme getirerek, kimin her sözü söylemenin serbest olduğunu ifade ettiğini, meğer, sizin dininizde yalan söylemenin serbest olduğunu dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.