Ayetullah Şahrudi: Nijerya’da mazlum ve suçsuz müslümanların katledilmesi İslam’a karşı indirilen çok elim ve acı bir darbe

  • 20 Aralık 2015
  • 1.249 kez görüntülendi.
Ayetullah Şahrudi: Nijerya’da mazlum ve suçsuz müslümanların katledilmesi İslam’a karşı indirilen çok elim ve acı bir darbe

Rehberlik Fakihler Meclisi Başkan Yardımcısı, Nijerya ordusunun Müslümanlar aleyhindeki cinayetini kınayarak, Zaria bölgesinde Müslümanlar aleyhinde cinayete teşebbüs eden faillerin belirlenmesi ve cezalandırılmasını istedi.

Rehberlik Fakihler Meclisi Başkan Yardımcısı Ayetullah Mahmud Haşimi Şahrudi, İslam alemine yönelik cinayetlerin giderek artış göstermesine temasla, görünüşte İslami bir hükümetin iktidarda olduğu Nijerya’da mazlum ve suçsuz müslümanların katliam edilmesinin İslam’a karşı indirilen çok elim ve acı bir darbe olduğunu bildirdi.

Boko Haram terör örgütünün, kadın, çocuk demeksizin insanları öldürdüğü, esir aldığı ve ordunun etkili hiç bir girişimde bulunmadığı bir ülkede Diğer Müslümanların en ufak askeri ve güvenlik faaliyetleri olmaksızın insanlık dışı bir katliama maruz kalmasının ve değerli liderleri Şeyh İbrahim Zakazaki’nin hakarete uğramısını sert bir dille eleştiren Ayetullah Şahrudi, batılı devletler ve onların bölgedeki piyonlarının terörizm meselesi karşısındaki çifte standart tutumlarının yalan ve sahtekarlığın en bariz örneklerinden biri olduğunu ve bölge halkları aleyhindeki bu gibi girişimlerin siyonizm’in iğrenç hedefleri arasında bulunduğunu bildirerek uyarıda bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.