Ayetullah Seyyid Ali Hamaney: Namaz, Din ve Dindarlığın Temelidir

  • 31 Aralık 2014
  • 1.250 kez görüntülendi.
Ayetullah Seyyid Ali Hamaney: Namaz, Din ve Dindarlığın Temelidir

Dünya Müslümanları ve Mustazafları lideri, Ahvaz’da düzenlenen 23. Namaz Oturumu için mesaj gönderdiler.
Ahvaz’da düzenlenen 23.Namaz Oturumu, Dünya Müslümanları ve Mustazafları lideri Ayetullah Hamaney’in gönderdikleri mesaj ile başladı.

Ayetullah Seyyid Ali Hamaney bu mesajlarında, oturum yetkililerinin kutsal ve değerli çalışmaları ile, tüm İran halkını namaz hakkında düşündürmeye davet ettiklerini ve İslam tarafından belirlenen en benzersiz görev, din ve dindarlığın temeli olan namaz hakkında tüm halkı bilinçlendirdiklerini belirterek, bu çalışmaların tüm oturum düzenleyicileri için büyük bir başarı ve Allah tarafından verilen bir armağan olduğunu vurguladılar.

Bu çalışmaların sonuçlarının incelenmesi gerektiğinin altını çizen Ayetullah Hamaney, özellikle gençlerin namaz kılmayı hafife almamaları ve Namaz’a kalite veren tevazü kriterinin önemsenmesi gerektiğini belirttiler.

Ayetullah Hamaney mesajlarının devamında ise bu değerli oturum ve çalışmaların sonuçlarının incelenmesi için çaba gösterilmesi ve sanuçların takip edilmesinin işin en önemli bölümü olduğunu belirterek, oturumun düzenlemesinde emeği geçen tüm çalışanlar için başarı temennisinde bulundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.